• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica Ana Franić intenzivno trenira, ima opake mišiće i diže 190 kilograma: Ovo su njene vežbe i jelovnik

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Intenzivni treninzi postali su njena svakodnevica, a nakon povratka na male ekrane rado je govorila o svojim novim navikama, ističući da su treninzi daleko od rekreativih

  • 0
Ana Franić Foto: Instagram/@anafranic_

Ana Franić je mnogima bila jedna od omiljenih domaćih glumica. Našu publiku je najviše kupila rolom u popularnoj seriji "Mješoviti brak", gde je igrala sa Slobodom Mićalović i Andrijom Miloševićem. Međutim, kada je bila na vrhuncu slave, ona je napravila veliki zaokret u životu.

Sa profesionalnim roniocem Markom Ožakovićem i dvojicom sinova - Andrijom i Martinom započeka je novi život u Hrvatskoj.

Posle sedam godina života u Splitu, 2019. godine vratila u rodni Beograd. U serijama "Poziv", "Močvara" i "Deca zla", mogli smo da vidimo njen povratnički nastup, a jasno nam je bilo spram izgleda da je promenila stil života.

Posvetila se aktivnom treningu i vođenju računa o ishrani, što je rezultiralo mišićavim, oblikovanim telom.

Intenzivni treninzi postali su njena svakodnevica, a nakon povratka na male ekrane rado je govorila o svojim novim navikama, ističući da su treninzi daleko od rekreativih.

Kako je u više intervjua za raznorazne medije otkrila, ona vežba svakog radnog dana, a vikend joj služi za odmor. Trening traje najmanje sat i po, i podrazumeva dugačko zagrevanje, zahtevne vežbe i dizanje velikih kilaža. S obzirom na to da može da podigne čak 190 kilograma na "hip thrust", dok joj je na mrtvom dizanju rekord 105 kilograma, da bi se telo pripremilo na tako nešto, zagrevanje traje i do 45 minuta. Ponedeljkom, sredom i petkom radi klasičan kros fit, dok su utorak i četvrtak rezervisani za ttening snage.

Dijete smatra besmislenim jer, kako navodi, kad organizmu dugo oduzimaš hranu, sve što mu daš taložiće u masne naslage. Jelovnik Ane Franić je bogat, a ne odriče se ni slatkiša. Uvek ima tri glavna obroka, dve užine i unosi oko 40 grama proteina po obroku. Jelovnik se bazira na testenini, batatu, pirinču, salatama, grčkom jogurtu, siru i jajima.

- Tri jajeta, 30 grama goveđe pršute, grčki jogurt, salata, parče integralnog hleba. To je idealan doručak za svakoga - otkrila je u razgvoru za "lookbook.rs".

Ne ukida sebi ugljene hidrate ni masti. Važna joj je i suplementacija, a odrekla se suhomesnatog i mleka.

- Za mene je vežbanje više od vežbanja. Žene obično krenu u fitnes zbog oblina i slično, ali kad dublje uđete u to, onda promene na telu postanu samo posledica. Mene je zapalilo to što sam u nečemu zaista dobra, što mogu da podižem kilaže koje su se činile nemoguće, što mogu da pobeđujem sebe, a to je posebno važno za ženu u periodu kad ima manjak samopouzdanja - izjavila je Ana za "Zadovoljna.rs".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Franić pokazala izvajano telo na plaži: Uradila brutalne vežbe

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje