• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako izgleda jelovnik Kendal Džener: Ovaj napitak pije i do 12 puta dnevno

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je tajna vitke linije najplaćenije manekenke na svetu

  • 0
Kendal Džener salata Foto: Profimedia, Shutterstock

Izvrsnoj liniji Kendal Džener dive se milioni ljudi širom sveta i to zasluženo - duge noge, zategnuti trbušnjaci i isklesani struk čine njenu savršenu, manekensku građu.

Iako je u početku stekla slavu kao jedna od najmlađih članica porodice Kardašijan-Džener, ona je vrhunac popularnosti dostugla kao supermodel, te je postala veoma uticajna osoba.

Budući da je Kendal poznata po vitkoj građi, mnoge zanima kako izgleda njen režim ishrane.

Doručak

Kendal jutro započinje zelenim čajem, za koji se veruje da je odličan kao detoks.

- Obično moj dan počinje sa šoljom čaja za detoks organizma - rekla je Kendal nedavno i sve iznenadila kada je otkrila da dnevno zna da popije i do 12 šoljica ovog napitka.

S obzirom na to da je doručak najvažniji obrok koji omogućava organizmu da normalno funkcioniše u toku celog dana, manekenka najviše voli da jede jaja u kombinaciji sa avokadom i žitaricama.

Ručak

Za ručak Kendal Džener bira salate sa raznovrsnim povrćem. Jedna od omiljenih salata joj je ona sa krstavcem, graškom, semenkama, zelenišem i kukuruzom, kao i popularna kapreze salata, koju obožava i Ana Vintur. 

Večera

Kada se završi dan i dođe vreme za večeru, Kendal najviše voli da jede grašak. U činiju sa graškom doda i avokado, kinou i zelenu salatu. Kendal je otkrila i da nekada za večeru voli da pojede i testeninu. Takođe je poznato da manekenka voli tekilu, te ne krije da je u toku večere često i popije.

Užina i grickalice

Budući da je manekenka i da mora da vodi računa o ishrani, ponekad ipak ne može da odoli grickalicama. Voli čokoladice, puter od kikirikija, čips sa sosom od avokada, kao i da gricka šargarepu s humusom. Za omiljeni desert izdvaja mafine od čokolade, piše "Eatthis".

Video: Pare, pare, vole samo pare: Nećete verovati koliko oni zarađuju na Instagramu, a svakako su basnoslovno bogati

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje