• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nataliu su nekada maltretirali zbog fizičkog izgleda: Sada ima 40 kilograma manje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona svoje iskustvo i transformaciju deli na društvenoj mreži TikTok

  • 0
Natalia, transformacija, mršavljenje Printskrin: TikTok/nataliamasterman

Natalia Mastermen iz Vašingtona oduvek je imala problem sa viškom kilograma, zbog čega je svakodnevno bila na meti ružnih komentara. Kako kaže, komentari na društvenim mrežama su znali toliko da je povrede da ne bi ceo dan izlazila iz kuće.

Ona je godinama trpela maltretiranje zbog fizičkog izgleda, a onda je pre godinu dana odlučila da promeni svoje životne navike i započne transformaciju.

- Došla sam do trenutka u životu kada sam stvarno morala da preduzmem jedan veliki korak - rekla je ova devojka.

Dijeta koju je Natalia držala nije bila rigorozna i otkriva da je imala periode u toku kojih bi se prepustila emocionalnom prejedanju.

@nataliamasterman #weightlossmotivation #weightlossglowup #weightlossinspo #weightlossjourney2022 #weightlossmotivation2022 #weightlosscheck #weightlosssuccessstory #weightlosstransformation #weightlossglowup2022 #weightlossmotivation2022 #weightlossmotivation2023 #2023weightlossjourney #2023weightlossinspo #greenscreen ♬ original sound - Mani_TMI😝

Njena ishrana se sada razlikuje u zavisnosti od ciljeva, bilo da se radi o povećanju mišića ili smanjenju telesne masti - uz napomenu da su njene osnovne namirnice i dalje ovsena kaša, nemasno meso, pirinač i više proteina.


- Sviđa mi se što više nisam pod stresom zbog nošenja bikinija, a kupovina nove odeće me više ne brine jer sve ima u mom broju. Ne postoji savršena slika tela, ali srećna sam što mogu da kažem da se osećam mnogo bolje sada - naglašava ona.

Inače, Natalia je smršala 40 kilograma za manje od godinu dana, a svoju transformaciju objavljuje na društvenoj mreži "TikTok".

- Trebalo mi je oko godinu dana da izgubim težinu, a sada provodim vreme radeći na transformaciji tela, kao što je gubitak masti i izgradnja mišića, ali što je najvažnije, održavam svoju težinu - zaključila je ona, a piše "NYPost".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje