• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njen očuh se ženi sa njenom sestrom, gledao ih je kako rastu i muka joj je od toga: Može li nešto da se uradi?

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena je podelila svoje gađenje nakon što je njena sestra objavila da se udaje za njihovog očuha osam godina nakon što se njihova mama razvela od njega

  • 1
Otac sa ćerkama Foto: Shutterstock

U vreme kada su razvodi svakodnevna pojava i prihvatanje dece novih partnera uobičajen odnos, očekivali bi da su neke granice ipak jasne i bez njihovog postavljanja. Međutim, jedna žena je prijavila kako se oseća veoma loše nakon što je njena rođena sestra objavila da se udaje za njihovog očuha nakon neočekivane romanse.

U objavi na forumu Reddita, ova 26-godišnjakinja objasnila je kako joj je biološki otac umro kada je bila dete,  a da svog očuha Krisa smatra ocem. Međutim, dok ona ima tipičnu vezu između oca i ćerke sa Krisom, njena 28-godišnja sestra je, što je bila starija, počela da ga posmatra kao potencijalnog ljubavnika.

- Obe smo ga zaista volele, uvek je bio ljubazan, obasipao je našu porodicu poklonima, itd. U suštini nas je gledao kako odrastamo. Sada kada razmislim o tome, kada je moja starija sestra,Medlin dostigla tinejdžerske godine, Kristofer je pokazao posebnu naklonost prema njoj, ali u to vreme nisam mnogo razmišljala o tome. A onda kada smo se sestra i ja iselili iz kuće godinama kasnije , rečeno mi je da se moj očuh i majka razvode. I dalje sam mislila o Kristoferu kao o svom ocu, tako da se ni Medlin ni ja nismo rastali od njega - opisala je svoj odnos sa očuhom.

Osam godina nakon što se njihova mama razvela od Krisa, njena sestra je objavila da se verila nakon što je svoju vezu držala u tajnosti.

- Najavili su to na roštilju koji sam priredila u svojoj kući pre nedelju dana, venčanje će biti za mesec dana. Moja mama nije bila tamo zbog posla negovateljice - otkrila je ova žena: - Bila sam u najmanju ruku šokirana... ne samo zbog razlike od 30 godina, već zato što nas je Kristofer gledao kako odrastamo. Gadi mi se samo razmišljanje o tome. Jezivo! Moja mama zna jer sam joj rekla odmah posle roštilja, a verujte mi... bila je besna i na Kristofera i na Medlin.

My stepdad is marrying my sister byu/EagleNew8858 inCharlotteDobreYouTube

Zgrožene, ona i njena mama pokušavaju da odvrate Medlin od veridbe, govoreći da je to „gnusno i neprikladno“. Tražeći savet, žena se obratila na društvenim mrežama da pita korisnike kako bi se oni poneli sa ovom situacijom.

- Uuu. Moja maćeha i njena ćerka su imale nešto slično. Njena ćerka se udala za čoveka koji joj je bio očuh (ne moj tata) - ispričao je svoju priču jedan korisnik foruma, a drugi se nadovezao sa savetom: - Počni da ga zoveš tata svaki put kada joj pričaš o njemu. Pričaj o tatinim uspomenama iz detinjstva. Kako je bio dobar tata. Stvarno se potrudi! Neka se seti kada je prvi put došao u vaše živote.

Šta bi vi učinili na njenom mestu? 

(Ona.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo dame kada je pravo vreme za udaju: "Ja sam se rano udala i odmah sam se razvela"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Muhamed

    26. septembar 2024. | 23:06

    Bolesno sta se sve desava u svjetu

    Podelite komentar