Moja Jela: Belo Blato je mesto gde nastaju posebni specijaliteti

 
 
 ≫ 
  • 0

Belo Blato, naselje grada Zrenjanina, u Srednjobanatskom okrugu, poznato je po posebno lepoj ulici, sa obe strane omeđenoj drvoredom sibirskog bresta. Slike ulice Maršala Tita, nazvane i zeleni tunel, obišle su svet kao jedna od najlepših vojvođanskih ulica. Ovo mesto mami izuzetnim prirodnim lepotama i baš zato je odabrano da bude lokacija za snimanje nove epizode serijala "Moja Jela".

Jelena Knežević je u nastavku serijala "Moja Jela" spojila zelenilo vojvođanskog salaša, zvuke povetarca u krošnjama drveća, okruženost bogatim životinsjskim svetom i spremanje specijaliteta kome niko ne može odoleti.

Kako izgleda sočno spremljeno meso iberijske svinje ušuškane u povrće, pogledajte u videu u nastavku i uživajte u zvukovima koji predstavljaju nenadmašan spoj kulinarstva i prirode.

"Moja Jela" će vam pokazati na koji način nekoliko vrsta povrća koje su nam lako dostupne - crvena paprika, šargarepa, crveni, luk, čeri paradajz i beli luk, spremljenih sa pravilno odabranim mesom, uz dovoljno vremena, natenane, čine vrhinski specijalitet.

Uživajte u jedinstvenom jelu, napravljenom u posebnom ambijentu.

Putujte Srbijom i probajte najukusnije specijalitete koje u najlepšim predelima sprema Jelena Knežević.

Pratite serijal "Moja Jela" samo na Ona.rs.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Natalija Avemaria, vlasnica, osnivačica i dizajnerka brenda Dress me in denim

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja