• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Selena Gomez želi porodicu sama ili u paru: "Htela bih da usvojim sa 35 godina ako nikoga do tada ne upoznam"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa 31 godinom, Selena još uvek ima vremena do roka koji je sama sebi nametnula, ali njena trenutna veza sa Blankom obećava da će joj se želje možda baš sa njim ostvariti

  • 0
Benny Blanco, Selena Gomez Foto: Tanjug/AP

Selena Gomez se u iskrenoj naslovnoj priči za "Time" dotakla planova za potomstvo i to baš u periodu kada se toliko govori o trudnoći Hejli Biber, žene Džastina Bibera.

Selenina bivša velika ljubav će se uskoro ostvariti u ulozi oca, a za magazin, pevačica i glumica je ponudila uvid u svoje porodične aspiracije i svoj odnos sa tekstopiscem i producentom Benijem Blankom.

Preduzetnica, poznata po svojoj transparentnosti u vezi sa svojim mentalnim problemima, podelila je detalje o tome kako vidi svoj porodični život i da li ga uopšte zamišlja.

- On nije moj jedini izvor sreće - rekla je Gomez, ističući rezultate svoje borbe ka samopouzdanju i ispunjenju izvan romantičnih odnosa.

Gomez je bila izrazito otvorena o svojim poteškoćama sa samoćom, opisujući period intenzivne samorefleksije.

- Bila sam sama pet godina i stvarno sam se navikla na to. Mnogi ljudi se plaše da budu sami i verovatno sam se mučila u glavi dve godine zato što sam sama, a onda sam to nekako prihvatila - priznala je ona.

Zabrinuta za svoju budućnost usled godina samoće, Selena je osmislila plan kako bi se osigurala da će imati porodicu, bez obzira na to da li će imati partnera.

- Htela bih da usvojim sa 35 godina ako nikoga do tada ne upoznam - rekla je ona aludirajući na to da ukoliko njen partner sa kojim bude bila tada ne želi porodicu, ona će je svakako stvoriti.

Sa 31 godinom, Selena još uvek ima vremena do roka koji je sama sebi nametnula, ali njena trenutna veza sa Blankom obećava da će joj se želje možda baš sa njim ostvariti.

U nedavnom intervjuu sa Hauardom Sternom, Beni Blanko je izrazio želju da se oženi i ima decu sa Selenom Gomez.

Benny Blanco, Selena Gomez Foto: Tanjug/AP

Njen odgovor u intervjuu za "Time" pokazao je njihovu direktnu i iskrenu dinamiku: "On ne može da laže da bi spasio svoj život. Ako mu se postavi pitanje, on će na njega odgovoriti".

Blanko je izrazio želju da postane otac i posveti se očinstvu.

- To je moj sledeći cilj, da čekiram tu stavku - otkrio je, navodeći kao inspiraciju svoju naklonost prema kumčetu i nećacima.

I dok je novinar pokušavao da nekako dobije odgovor na pitanje da li će se u slučaju Selene i Blanka uskoro čuti svadbena zvona, Blankov odgovor je samo nagovestio budućnost punu mogućnosti i ljubavi.

Čini se da Selenin odnos sa Blankom predstavlja izvor radosti i stabilnosti, dopunjujući njen nezavisni duh i dugoročne planove. Za sada, Gomez je zadovoljna životom kakav on jeste i uzbuđena je zbog budućnosti, bilo da to uključuje samostalno usvajanje u 35. godini ili izgradnju porodice sa Benijem Blankom sada ili kasnije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Probali smo venčanicu sa Temu-a za 2.700 dinara: Možemo li izgledati skupo, ako "prođemo" jeftino?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba