Nakon 25 kilograma manje, oduševila je internet: Ovu mamu ništa nije zaustavilo da ostvari cilj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dala je javno obećanje sebi i rezultatima ga nadmašila, kako govore komentari

Foto: Instagram/ @kaitlynlunsford8

Kejtlin Lansford je pre svega mama, koja je na svojim društvenim mrežama pokazala kako je pobedila sebe i svoj život treningom preousmerila na bolje i zdravije životne šine.

Na svom profilu @kaitlynlunsford8 na "TikToku" objavila je video u kome je jasno napisala: "Gledajte me kako ću za sedam meseci izgubiti 25 kilograma". Transformacija koja je dočekala njene tadašnje pratioce, pa sada i nove, oduševila ih je i podstakla veliki broj njih da i sami isto učine.

Naime, Kejtlin  je svoje putovanje, na kom je naučila da voli i prihvati sebe, kao i da ovoga puta ne traži izgovore, podelila sa internetom i dopustila da se njena promena isprati i tuđim očima.

Podstakla je mnoge svojim videima sa temom "pre i posle", kao i snimcima iz teretane.

- Dame, dajte onoliko prilika teretani koliko ste i tom čoveku - napisala je ona na jednom od svojih videa.

Konačnu transformaciju, pa i mnogo više od "obećane", prikazala je na videu koji je opisala kao "transformaciju koju ne želimo da propustimo".

U snimku je pokazala sebe od momenta kada je donela odluku, kao i kako je izgledala tokom procesa i redovnog treniranja bez posustajanja, a ono što je odnelo najviše simpatija jeste i kratak momenat kada radi trbušnjake dok joj dete sedi na stomaku.

"I pored obaveza kao majka, nisi zapostavila ni dete ni svoje ciljeve. Bravo", "Ja sam na redu", "Inspiracija si mi, od danas i ja počinjem"- samo su neki od brojnih komentara na njenim videima u kojima pokazuje da je granica iscrtana samo našim umom.

(Ona.rs)