Otkriveno šta jede Nikolas Kejdž: Za namirnice potrošio 400 dolara u azijskoj prodavnici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Azijska kuhinja je sve popularnija u svetu

Foto: Profimedia/KEVIN WINTER/Getty images

Nikolas Kejdž od ponedeljka boravi u Zapadnoj Australiji, u gradiću Baselton, kako bi snimio svoj novi film. Prva stvar koju je holivudska zvezda uradila nakon što je sletela jeste snabdevanje svoje porodice hranom.

Ako se neko pitao šta jede Nikolas Kejdž, njegov boravak u Australiji je to otkrio.

Ovaj 59-godišnji glumac i njegova supruga Riko Šibata (28) ušli su u azijsku prodavnicu sa svojom devojčicom Avgustom i pokupili azijske proizvode u vrednosti od 400 dolara, uključujući japanske sosove, kimči i prženi pirinač, kao i jaja.

Foto: Pexels

Za puter i maslinovo ulje uputili su ga u lokalni market, prenosi "Dailymail.co.uk".

Kimči je korejska fermentisana hrana koja se najčešće sprema od kupusa ili korejske rotkvice, uz začine kao štos u mladi luk, beli luk, đumbir i jeotgal (posoljeni morski plodovi). Veoma je zastupljen u korejskoj kuhinji, koristi se u raznim supama i čorbama. Kao prilog ide uz skoro svaki korejski obrok.

(Ona.rs)