Prasetina, jagnjetina ili jaretina? Kako da odaberete najbolje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za nas je ovog puta pobednik jaretina

Video: Degustacija pečenja: Keti i Bodža isprobavaju tri vrste pečenja pred praznike

Ovih dana malo ko ne uživa u nekoj vrsti mesnih obroka. Ipak, pečenje ima posebno mesto na trpezi pravih gurmana.

Imali smo zadatak da ocenimo prasetinu, jagnjetinu i jaretinu. Kako odabrati pobednika? Jako teško!

Ipak, iz našeg ugla, ovog puta je pobedila jaretina u mleku.

Osim što smo ocenjivali ova tri gurmanluka, dotakli smo se i saveta koje su nama dali stručnjaci za ražanj, a kako je sve izgledalo, ko je odoleo, a ko ne, pogledajte u videu iznad teksta.

A da li vi imate koji savet za savršeno pečenje?

Video: Kako odabrati meso za roštilj

(Telegraf.rs)