Recept za ukusne bruskete: Idealni su i za doručak i za večeru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lagani, hrskavi, aromatični i slasni

Foto:Shutterstock

Domaćice su nekada od starog hleba pravile prava remek-dela u kojima je uživala cela porodica.

Zadovoljstvo je bilo obostrano - domaćica jela od starog hleba spremi brzo, a ukućani budu siti i zadovoljni.

Skoro svima su omiljena jela ona koja se brzo spremaju, a ovi brusketi su baš takvi.

Sastojci:

  • 1 hleb
  • 2 paradajza
  • 1 komad mocarele 
  • pesto soso
  • sveć peršun

Pripreme:

Baget isecite na kriške, pa ih poređajte na pleh koji ste prethodno obložili papirom za pečenje.

Stavite hleb da se peče 15 minuta na 200 stepeni.

Kada su gotove, kriške hleba izvadite iz pleha, pa ih premažite pesto sosom. Mocarelu i paradajz iseckajte, pa stavite preko sosa.

Sve dekorišite svežim peršunom.

Ukoliko želite, možete da dodate i omiljeni suvomesnati proizvod.

Prijatno!

(Telegraf.rs)