• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spremite se za bikini: Ove 3 vežbe tope salo i zatežu svaki mišić na telu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fitnes instruktorka Lara Bojanić otkriva efektne vežbe koje pomažu da oblikujete i zategnete telo bez odlaska u teretanu

  • 0

Ukoliko ste tokom proleća bile nedovoljno fizički aktivne, a želite da ovog leta zablistate u bikiniju, vreme je za trening!

Fitnes instruktorka Lara Bojanić otkrila je za čitateljke Ona.rs tri izuzetno efektne vežbe pomoću kojih možete da istopite masti, oblikujete i zategnete sve mišiće i pune samopouzdanja krenete na plažu.

- Vežbe nisu lagane, pogotovo za početnike, ali su rezultati posle nekoliko urađenih treninga izuzetno dobri - kaže Lara za Ona.rs.

- Prednost ovih vežbi je u tome što ih možete raditi u kućnom ambijentu, i to bez ijednog rekvizita. Potrebne su vam samo dobra volja, prostirka, patike i malo vremena.

Iako će se mnogima na prvi pogled činiti da vežbe koje Lara preporučuje angažuju samo mišiće nogu, one u isto vreme "ciljaju" i stomak, zadnjicu, leđa i ruke.

Da biste što lakše i brže stekle fit figuru, potrudite se da paralelno sa ovim prilično zahtevnim treningom svakog dana provedete u malo bržoj šetnji oko sat vremena i da iz ishrane izbacite belo brašno, kao i šećer i sve njegove zamene.

"Instagram" nalog Lare Bojanić možete da pratite na ovom linku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vežbe sa pilates loptom: Nikad lakše do ravnog stomaka i super oblikovanih nogu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje