• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta je još pored fizičke aktivnosti i pravilne ishrane važno za zadovoljan organizam

Vreme čitanja: oko 2 min.

Revita porodici odnedavno je priključen i Revita Light, dijetetski proizvod u prahu, jedinstven na tržištu

  • 1
fizicka aktivnost bicikl fit trening Pexels.com

Svakodnevni stres, radni dan koji mnogima prolazi većinom u jednom, sedećem položaju, ostavljaju traga na imunitet i opšte raspoloženje. Često su zanemareni redovna fizička aktivnost i pravilna ishrana kao nezaobilazni faktori načina života koji podrazumeva fizičko i mentalno zdravlje.

Samo uravnoteženim životnim navikama organizam stvara jak imunitet, održava dobru koncentraciju i raspoloženje, uspešno se bori sa umorom i stresom.

Kao dopuna uravnoteženoj ishrani i fizičkoj formi dobro su došli i dijetetski proizvodi koji nam pomažu da lakše obavljamo najrazličitije dnevne zadatke, prevazilazimo pospanost i umor, povećavamo koncentraciju, otklanjamo anksioznost ili depresivna stanja, stičemo uopšten organski boljitak.

Baš takvi su Revita proizvodi, koji predstavljaju prirodne, visokokvalitetne dodatke ishrani na bazi matičnog mleča i vitamina, namenjene svima koji žele da poboljšaju opšte zdravlje i kvalitet života.

Revita porodici odnedavno je priključen i Revita Light, dijetetski proizvod u prahu, jedinstven na tržištu.

Revita light imunitet ishrana Foto: Promo

U potpunosti bez šećera, sa tri puta više vitamina C u odnosu na bilo koji Revitin proizvod i sa nezaobilaznim matičnim mlečom, ovaj dodatak ishrani kao ključni sastojak sadrži akacija gumu, odnosno arapsku gumu.

Pogodan i za osobe sa insulinskom rezistencijom 

Primena gume akacije je uspešno testirana na zdravim osoba i dijabetičarima, njen uticaj na glikemiju i insulinemiju je dao niži efekat i koristi u pogledu zdravstvenih rezultata, posebno za osobe koje mogu podleći insulinskoj rezistenciji.

Pri ocenjivanju glikemijskog i insulinskog indeksa dobijen je čak i niži glikemijski indeks, što arapsku gumu čini idealnom za uključivanje u svakodnevnu upotrebu osoba sa dijabetesom. Ove prednosti arapske gume su ključni razlog zašto je baš ona glavni sastojak nove Revite Light.

Revita Light se preporučuje svim uzrastima – i deci i starijim osobama, a posebno su pogodne za osobe koje imaju dijabetes, ali i one koji vode računa o zdravom životu i aktivno se bave sportom. Revita Light je odličan za rekreativce i sportiste jer predstavlja izvor biljnih vlakana i ima izvanredan prebiotski efekat. Doprinosi boljoj resorpciji vitamina, minerala i drugih sastojaka koje unosimo kroz ishranu.

Revita Light je dostupna u ambalaži od 200 grama i 454 grama, uskoro i 800 grama.

(Ona.rs/RS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Hmm

    4. jul 2022. | 16:25

    Hedonizam koji jaca organizam i redovan sex.

    Podelite komentar