• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi rezultati Marka Zakerberga: Ekstremna fitnes rutina pomera lične granice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posvećenost na svakom nivou

  • 0
Mark Zakerberg, Mark Zuckerberg Foto: Profimedia/The Mega Agency

Mark Zakerbeg poput Džefa Bezosa, čovek je koji ima milijarde, imperiju i uspešan privatan život. Istovremeno, on mnogo radi na sebi, svom zdravlju i telu.

Nedavno je otkrio da je učestvovao u intenzivnom izazovu u kojem je pretrčao kilometar, odradio 100 zgibova, 200 savijanja i 300 čučnjeva, pa je pretrčao još jedan kilometar i to sve dok je nosio prsluk od devet kilograma.

Osnivač "Fejsbuka",u objavi na svojoj stranici rekao je da je završio "Murph izazov" za 39 minuta i 58 sekundi, što ga stavlja u jedan odsto onih koji su to uspeli - u znak sećanja na američkog mornara koji je ubijen u Avganistanu.

- Poslednji kilometar, kada su mi noge bile spaljene od čučnjeva, a otkucaji srca ubrzani, bio je brutalan - napisao je.

A ovo nije prvi put da se milijarder hvali atletskim dostignućima; nedavne objave pokazale su da je osvojio medalje na svom prvom turniru u džijudžici i maratonu u trajanju od pet kilometara ispod 20 minuta.

Poznato je da je Bil Gejts takođe zaluđen trčanjem, a jedini tehnološki mogul koji se izdvaja u stavovima o fizičkoj aktivnosti jeste Elon Mask.

- Da budem potpuno iskren, uopšte ne bih vežbao, imam ličnog trenera ali je prošlo "neko vreme" otkako sam ga video. Što se tiče ishrane, radije bih jeo ukusnu hranu i živeo kraći život - izjavio je Elon 2020. godine, a prenosi "TheGuardian".

(Ona,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: 4 super vežbe za jačanje leđa: Oslobodite se napetosti i stresa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje