• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imala je 129 kilograma, a onda je došlo do transformacije: Vodila se jednom mantrom, koja je bila uspešna

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kija je izgubila mnogo više kilograma nego što je očekivala

  • 0
Kiah Twisselman Burchett Printskrin: Instagram/coach_kiah

Kija Tvislman (27) je transformisala svoje telo i dovela ga do savršenstva toliko uspešno da je počela svoje znanje da prenosi na ostale.

Ova mlada devojka je rešila da smrša i da sa 129 kilograma dođe do 75 kilograma ali ne strogim dijetama, već samo time što je rešila da planira ishranu unapred.

- Kao devojka koja živi na ranču, jasno je da mi je govedina omiljena namirnica i jedem je najmanje tri puta nedeljno. Uz nju sam počela da planiram šta ću još jesti. Da li je to bareno povrće ili nešto drugo, bitno da se unapred zna - rekla je Kija, prenosi "Bored panda".

Probala je ona mnogo ranije i dijete, ali ništa nije pomagalo dok u ruke nije uzela knjigu koja joj je promenila život.

- Mantra koju sam koristila kada sam počela ovo "putovanje" jeste da ću sebe voleti u budućnosti dovoljno da ću danas uraditi tešku stvar. Nastojalo mi je da budem najbolja verzija sebe. Nije poenta da se promenite preko noći već samo da budete istrajni i da budete jedan odsto bolji nego prethodnog dana.

Kiah Twisselman Burchett Printskrin: Instagram/coach_kiah

Ovaj način planiranja hrane počela je da primenjuje u oktobru 2018. godine i zadala sebi krajnji rok do oktobra naredne godine.

Sa 129 je došla do 75 kilograma i tako postala inspiracija mnogima širom sveta. Podstiče ljude da urade istu stvar kao ona. Zato je postala lični trener kako bi podučavala žene da i one mogu malim stvarima da promene neke navike kod sebe.

- Nekada sam svoju gojaznost doživljavala kao prokletstvo, kao da sam žrtva viška kilograma, ali sada mogu iskreno da kažem da bi moja borba sa težinom mogla biti moj najveći blagoslov od svih - rekla je Kija.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Više nikada nećete držati dijetu: Nutricionista Ana Petrović o jedinom zdravom načinu za mršavljenje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje