• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Feng šui saveti za bolji ljubavni život: Primenite ovih 8 pravila

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uz jasne smernice možete vrlo lako da poboljšate jednu od najvažnijih sfera u životu

  • 0
par, ljubavni par, ljubav, dečko i devojka, soba Foto: Shutterstock

Ljubav je nesumnjivo jedan od najvažnijih aspekata naših života. Ako ste slobodni i želite da privučete ljubav ili želite da unesete romantiku u vezu, onda bi trebalo da sledite savete po feng-šuiju kako biste ljubavni život poboljšali.

Praćenjem smernica po ovoj drevnoj umetnosti može lako da vam aktivira ljubavni život i jednostavno vas približi budućem partneru. Unesite ove sitne, ali bitne promene posle kojih vas može probosti Amorova strela ili jednostavno ćete ojačati odnos koji imate sa partnerom.

1. Ukrasite dom umetničkim delima

Možete da birate koji stil će vam krasiti prostorije u domu, pa da li će to biti apstraktni stil ili neki drugi, izbor je na vama, samo je bitno da su to umetnička dela koja prikazuju ljubav. Tako ćete se približiti partneru.

2. Idealna posteljina

Prema feng-šui stručnjacima, trebalo bi da često menjate posteljinu jer vam ujedno može pomoći da osvežite romansu, piše "FNP". Savet je da vam posteljina bude bele, zelene ili roze boje.

krevet, posteljina Foto: Shutterstock

3. Uklonite višak sa kreveta

Pod ovim mislimo na plišane igračke ako ih imate kao uspomenu na nekoga, ali mislimo i na jastuke i dodatne stvari koje se mogu naći na krevetu. To sve može da ometa partnere da se dodatno zbliže.

4. Recite 'ne' televizoru

Poznato je da ekrani i sve što zrači unosi negativnu energiju, pa je zato preporuka da i ne razmišljate o njemu u spavaćoj sobi. Ako ga držite u nekoj drugoj prostoriji, tako ćete u spavaćoj sobi imati više vremena za zajedničko vreme sa partnerom.

5. Poslu nije mesto u spavaćoj sobi

Nikako, ne samo u spavaćoj sobi, nego i inače u dom ne bi trebalo da unosite posao. Sasvim je dovoljno vreme provedeno u kancelariji, tako da vam sve preko toga ne bi trebalo, pošto će vam samo uneti nervozu. Ako ste fokusirani na posao, manje ćete vremena biti sa partnerom.

6. Nema fotografija

U spavaćoj sobije sasvim ok da se nađu fotografije partnera, ali ne bi trebalo da krase police fotografije drugih članove porodice, ma koliko god da ste bliski. To takođe može uneti i stidljivost u vašu romansu.

ogledalo, dom, dekor, dekorisanje, spavaća soba Foto: Unsplash/Minh Pham

7. Ogledala i krevet

Prema feng-šuiju, ogledala ako su okrenuta prema krevetu, mogu i te kako ometati vaš san na mnogo načina. Ujedno, mogu doneti negativnu energiju u odnos sa partnerom, pa to onda nije dobra ideja.

8. Cveće kao dekor

Zelena boja je poznata kao ona opuštajuća, pa ne bi bilo loše da uglove sobe ukrasite nekom lepom biljkom. Recimo, u vazu možete staviti božure, a kada ukrasite spavaću sobu, ta navika će preći i na ostatak doma.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako da najpametnije spakujete kofer za putovanje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor