• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi mejkap Dragane Mićalović oduševljava: Šminkerka objašnjava kako postići ovaj izgled kod kuće

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nežno, ženstveno, a opet jako - u čemu je trik?

  • 0

Dragana Mićalović ponovo inspiriše svojim fotografijama na društvenim mrežama, a aovoga puta pokazuje kako jača šminka može izgledati elegantno, ali taman po meri.

Međutim, kako biste bolje razumele šta je rađeno na njenom licu i kako možete dostići ovakav mejkap, pitali smo Lidiju Nikolić, profesionalnu šminkerku.

- Dragana je poznatija po tome što voli jaču šminku od svoje starije sestre, ali da se ne zbunite - ova šminka u suštini nije mnogo jaka i "preterana".

Ovo je "soft" varijanta glamura, gde nije iskorišćen ni tečni ajlajner, već je senkom izvučena definicija i to u braon ili "espresso" varijanti. Dragana je brineta, sa tamnim očima i prirodno tamnim i gustim trepavicama. Na takav tip devojke kad se stavi i minimalna količina šminke izgledaće jače, jer su one već prirodno markantne - opisuje Lidija.

Ovaj soft glam mejkap je odličan za svakoga ko želi istaknut izgled bez preterivanaja, a senka umesto ajlajnera će vam uvek dati super lifting efekat bez otežavanja kapka, kako navodi naša sagovornica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako lako našminkati spuštene kapke: Lakim koracima do savršene šminke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota