• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Meri u plavom odelu na trećem solo pojavljivanju: Nosila ogrlicu sa posebnim značenjem

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica je izgledala izuzetno elegantno

  • 0
Kraljica Danske, Mary Foto: Jesper Sunesen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Danska kraljica Meri je poznata po svom održivom stilu, te ne čudi kada ponovi komplet odelo ili haljine, neretko stare i čitavu deceniju. Ali u utorak, danska kraljica je prekršila sopstveno modno pravilo, debitujući u zapanjujuće kobaltnoplavom odelu sa pantalonama londonske marke "The Fold".

Blejzer asimetričnog kopčanja pristajao je njenoj figuri, a uz odelo je uklopila "džimi ču" štikle u tamnijoj nijansi.

Monohromatska odela su bezvremenski izbor koji ne samo da odiše samopouzdanjem, već nudi i raznovrsnost za razne događaje. Primetno je da kraljica Meri od stupanja na presto u elegantijim pojavljivanjima bira upravo ovaj stil, bilo da nosi odela ili haljine. Kada su haljne u pitanju - svi aksesoari su prilagođeni jednoj nijansi, a samo malim detaljima, zlatnim ili srebrnim se malo razbija monotonija.

Meri je od nakita dodala zlatne minđuše i dve elegantne ogrlice, na kojima su inicijali njenog supruga kralja Frederika, kao i njeno četvoro dece - prestolonaslednika Kristijana (18), princeze Izabele (16) i 13-godišnjih blizanaca, princa Vinsenta i princeze Džozefine.

Kraljica je nastavila svoje kraljevske dužnosti prošle nedelje nakon uskršnjeg raspusta sa kraljem Frederikom i njihovom decom. Izgledala je elegantno u potpuno mornaričkom ansamblu i fedora šeširu dok je obeležavala 75. godišnjicu osnivanja domobranstva.

A prošlog vikenda je pokazala šik seoski kežual izgled, takođe na događaju na koji je došla sama.

Kralj Frederik i kraljica Marija tek treba da izvrše zajednički angažman otkako su se vratili na posao, a danska kraljevska porodica će se pojaviti na balkonu na Frederikov 56. rođendan 26. maja, potvrđeno je iz palate.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Influenserke Jovana Kvržić i Tina Grabež o modi u Srbiji i svetu za Ona.rs

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota