Vreme čitanja: oko 1 min.
Urolao je SLANINICU u HLEB, a kad vidite šta je dobio i sami ćete da probate! (FOTO) (RECEPT)
Vreme čitanja: oko 1 min.
Još davno smo ustanovili da nema osobe, koja nije vegetarijanac, a da ne obožava slaninu. Zato, donosimo vam još jedan genijalan, a jednostavan recept od kojeg će vam poći voda na usta
Ukoliko ste ostali bez ideja za fenomenalnu užinu ili “laganu” večeru, sa svima omiljenom slaninicom, ovo je prava stvar za vas.
NAVALI NARODE: 14 naučno dokazanih razloga da odmah pojedete SLANINU!
Za početak, sve što vam je potrebno, jeste:
- Hleb. Što belji, to bolje. Što mekši, to ukusnije.
- Par režnjeva slaninice. Hrskavo propržene.
- Nekoliko jaja.
- Malo mleka.
- So
- Puter
POSTUPAK:
Ogulite koru s parčića hleba, pa sredinu malkice izvaljajte oklagijom, dok ne postane lepljiva. Ubacite slaninicu, pa urolajte hleb.
Dodajte mleko i so u jaja i dobro izmutite. Potom, ovom smesom dobro premažite slaninicu urolanu u hleb. Trebalo bi da deluje poput lepka.
U zaostalu masnoću od prženja slanice dodajte malo putera i zagrejte, a zatim u masnoći sa obe strane rolnice ispržite dok ne porumene.
Sve što dalje možemo da vam preporučimo jeste da nađete svoj omiljeni sos u koji ćete ove moćne rolnice da umačete.
Prijatno!
(Telegraf.rs / RecipeTinEats)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Srle
Juuupiiii KALORIJE...
Podelite komentar
Srb
Slanina umotana u przenicu.... i???
Podelite komentar
Mila...3
Sa jogurtom je super! Ali super kalorično !
Podelite komentar