Čuvena Rubi (46) je baka osmogodišnje devojčice: Sa 38 je dobila unuku koja je već sada ista ona

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sličnost između bake i unuke je neminovna

Latinoameričke telenovele koje smo gledali 2000-ih iznedrile su glumicu Barbaru Mori, koja nam se predstavila ulogom netipične zavodnice po imenu Rubi, u seriji sa zapletom kakav do tada nismo gledali. U telenovelama su dotad stvari bile jasne, protagonisti su pozitivni likovi i krase ih sve moguće vrline. Sve dok se nije pojavila Rubi - devojka koja je svoju lepotu iskoristila kao ultimativnu moć da dobije život iz snova.

Baš taj razvoj situacije je odgovaran za toliku popularnost serije, a lepota glavne glumice Barbare Mori (46) i sva njena magična privlačnost prikovale su nas tada za ekran. 

Ta prelepa žena postala je u realnom životu baka sa samo 38 godina, a na društvenim mrežama ponekad deli trenutke sa svojom sada osmogodišnjom unukom.

Sin kojeg je Barbara Mori dobila sa Serhijom Majerom, muzičar Serhijo Majer Mori, dobio je ćerku Milu 2016. godine.

Unuka glavne junakinje serije "Rubi" je ćerka brazilske manekenke Natalije Subtil. Barbarin sin je tada imao samo 18 godina i rešio je da sa svojom devojkom Natalijom osnuje porodicu. Međutim, oni su se u toku njene trudnoće rastali, navodno zbog toga što Serhio nije bio baš velika podrška Nataliji tokom trudnoće. Ipak, ako je sudeći po fotografijama i snimcima koje Barbara objavljuje, on je sada brižan otac.

Sličnost između bake i unuke je neminovna, kada se uporede Milini portreti i Barbarini iz doba ranog detinjstva. Osmeh i fine crte lica čine da njih dve izgledaju kao dve kapi vode. Nesumnjivo je da se dobra genetika zadržala u porodici.

Ovako je Barbara izgledala kao devojčica.

Devojčica Mila se pojavljuje često na mrežama svoje poznate bake, ali i svog oca. Kroz ovu platformu možemo da vidimo kako je Mila nasledila prepoznatljive talente i lepotu porodice Mori, čak pokazujući i manekenske veštine, na svoju majku, a talenat za muziku je nasledila od tate. Njih dvoje su nekoliko puta snimili video gde tata svira gitaru, a Mila peva.

(Ona.rs)