• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

U utorak nas čeka pun mesec u Škorpiji: Ko će blistati u ljubavi, a kome sledi prekretnica u poslu

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo astrološko dešavanje trajaće tri dana

  • 0
zodijak, mesec, reka, zalazak sunca, devojka, devojka na reci Foto: Shutterstock/Ironika

Astrološka dešavanja koja se tiču Meseca uvek na neki način utiču na sve nas. Tako će u utorak, 23. aprila biti pun mesec u Škorpiji, odnosno pojaviće se Mesec nasuprot Suncu i trajaće tri dana.

Šta nam pun mesec u Škorpiji donosi?

Ovo može bit period kada treba da se iskoristi šansa da "očistite" svoje emocije, piše "Parade". Konačno se dobija prilika da se oslobodimo zadržanih emocija do kraja aprila, a idealno je vreme da razmislite o prošlosti i da se oslobodite nečeg starog kako biste napravili mesto za nešto novo.

Kada je mesec pun znači da je dostigao svoju najsvetliju tačku što mu daje veliku moć.

Šta to donosi svakom horoskopskom znaku?

Ovan

Ovaj pun mesec će vam doneti svest o tome koliko dajete u važnim međuljudskim odnosima. Ukoliko ste u vezi, odnos sa partnerom će vam ojačati ali bi moglo biti nategnutih odnosa u ostalim sferama.

Bik

Ovo je za Bikove jedan od najvažnijih perioda u godini, piše "People", posebno kada je reč o emotivnom odnosu. Mada sve ovo zavisi od toga da li ste u vezi ili ne, pa tako može doći do veridbe ili braka.

Blizanci

Dnevna rutina ovog znaka Zodijaka se menja tokom ova tri dana. Može biti period prekretnica, a najviše se može odnositi na zaposlenje, ali i na mogućnost da dobijete otkaz.

Rak

Pravi vrtlog strasti za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Možete se odlučiti na pokretanje nekog hobija, pa ćete s te strane biti jako aktivni. Ako ste slobodni, možete uploviti u vezu sa srodnom dušom.

Lav

Emocije će biti probuđene ovog meseca i možete biti uzdrmani na polju porodice i doma. Takođe, možete završiti neki deo poput renoviranja kuće ili preseljenja, što vam je jako važno.

Devica

Pustite svoje ideje na volju. Dosta ćete se aktivirati kada je reč o komunikaciji, a možete debitovati u sferi pisanja ili govora. Nešto će vas podstaći da se akotivirate oko planiranja putovanja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Idealna hrana prema horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop