Dženifer Lopez insistirala da ima bebu sa Benom: Pričala je o tome bez prestanka, ovako je on reagovao

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je htela da posle blizanaca sa Markom Entonijem dete rodi i Benu

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vest da se Ben Aflek i Džej Lo i najdefinitivnije razvode nije nikoga iznenadila. Ona je podnela papire, a kako izvori tvrde on nije želeo da se brak spasi.

Iako se te 2022. godine sve činilo kao da su "napravili pun krug", kako je Dženifer opisivala njihov brak, i da u tom slučaju ljubav može samo da nastavi da cveta nakon svih nedaća i 20 godina razdvojenosti, to naposletku nije bio slučaj. Bilo je znakova da tu nešto ne valja! Sve se završilo kao i njeni drugi brakovi.

Ipak, ne može se reći da baš ništa nije valjalo - kao porodica, Ben sa svojom decom i Dženifer sa svojom, svi pod istim krovom, funkcionisali su skladno.

Lopez je majka blizanaca Eme i Maksimilijana (16), koje je dobila sa bivšim mužem Markom Entonijem, dok je Aflek otac dece Vajolet (18), Fina (15), i Semjuela (12), sa bivšom suprugom Dženifer Garner.

Ona se jako brinula o Benovoj deci, a on je zavoleo njenu. Logično je bilo da oboje požele konačno da imaju i zajedničko dete, što je u jednom trenutku bilo gotovo dogovoreno.

Izvor je ekskluzivno rekao za "Life & Style" da je pop zvezda pokušavala da ubedi muža Bena Afleka da dobije bebu preko surogata, dodajući da ga je "konačno naterala da popusti".

S obzirom na to da su mislili da to što su u braku garantuje da će ljubav večno potrajati, izvor kaže da je Dženifer bila toliko investirana u to da ima bebu sa Benom.

- Prigovarala mu je dok se nije složio s tim. Ben je bio potpuno zadovoljan porodicom koju već imaju – ali voli decu, zato je pristao da ima još jedno. Na kraju krajeva, on želi da Dženifer bude srećna - rekao je izvor.

- Dženifer je opsednuta svakim detaljem, ona namerava da sama intervjuiše surogat kandidatkinje i vidi gde one žive i da bude sa njima na svakom pregledu kod lekara. Ona priča o tome bez prestanka. Ben misli da je najlakše da se samo složi s njom, ali shvata u šta se uvukao. Samo će postati još užurbanije - dodao je izvor.

Iako se ovo nije obistinilo, sa posmatranjem njihovog ponašanja i svih problema, da se zaključiti da je Ben bio taj koji je stopirao celu proceduru, gledajući na stvari razumno ili predosećajući da brak neće potrajti.

(Ona.rs/Life and Style)