Telo Eve Longorije nikada nije bilo ovako zategnuto, a iz ishrane je izbacila 3 namirnice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije nigde žurila, dala je svom telu vremena da se oporavi od porođaja pa je krenula u svoju misliju

Foto: Instagram/evalongoria

Holivudska glumica Eva Longorija pre četiri godine rodila je sina Santjaga, a ubrzo nakon porođaja izjavila je da ne želi da žuri sa gubljenjem kilograma, piše "Hola.com".

Eva je svoj put mršavljenja i povratka na devojačku liniju nakon porođaja opisala kao proces u kojem sebi nije nabijala stres i tenziju, a tome se posvetila polako i mirno.

Glumica je kombinovala vežbe snage sa jogom, a u poslednje vreme često trenira na manjoj trampolinim što telu vraća fleksibilnost.

Uz fizičku aktivnost, s kojom je počela šest meseci nakon rođenja sina, Eva je izbacila tri vrste namirnica iz ishrane i to joj je umogome ubrzalo proces gubitka kilograma.

Reč je o ugljenim hidratima, šećeru i vinu.

- Nisam pila vino. Nisam konzumirala šećer. Ugljene hidrate nisam okusila - otkrila je jednom prilikom Eva za US Weekly.

Kada je reč o šećeru i ugljenim hidratima, odavno je poznato da ove namirnice doprinose gojaznosti. Ali zašto vino?

Nutricionistkinja Longorijeve izbacivanje vina iz jelovnika objašnjava time da telo ne sagoreva toksine iz alkohola već ih pretvara u masnoće.

Eva je za oko godinu dana smršala više od 20 kilograma, a od tada je samo nastavila sa uobičajnim vežbama kojima je još više zategla mišiće i učinila da izgleda bolje nego ikada.

(Ona.rs)