Imala je skoro 300 kilograma, a onda je započela transformaciju: Sada napokon uživa u životu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona kaže da joj nije plan da smrša još mnogo, jer je zadovoljna svojim trenutnim izgledom

Amber Račdi (31) iz Amerike je široj javnosti postala poznata kada se 2015. godine pojavila u poznatoj emisiji "My 600-lb Life". Ona je tada imala samo 23 godine i 298 kilograma.

U toku emisije, Amber je pokazivala kako izgleda njen život, a gledaoci su imali priliku da vide šta, kada i koliko jede. Ona je jednom prilikom otkrila da su joj svakodnevne stvari poput spuštanja niz stepenice i tuširanja bile veoma naporne.

Međutim, Amber je u toku ove emisije bila podvrgnuta operaciji želuca, a počela je i da posećuje terapeuta kako bi ustanovila zbog čega ima potrebu da jede čak i onda kada nije gladna.

Do kraja 2015. Amber je uz pomoć stručnog tima smršala 116 kilograma, ali je nastavila svoj procec gubitka na težini.

Amber je danas plus-sajz model i influenserka, a na društvenoj mreži "Instagram" je prati više od 260.000 ljudi. Ona na društvenim mrežama govori o svojoj transformaciju i pokušava da podstakne druge da rade na samopouzdanju.

Ova devojka kaže da joj nije plan da smrša još mnogo, jer je zadovoljna svojim trenutnim izgledom. Amber vežba, vodi računa o ishrani i, kako kaže, uživa u životu.

- Ne želim da se ostatak mog života meri samo u izgubljenim kilogramima. Srećna sam i sada uživam u svakom trenutku - zaključila je ona, a prenosi "Dailystar".

(Ona.rs)