Top cake kojima Kejt Mos duguje presavršenu liniju u 50. godini: Vrelim telom zapalila plažu

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Disciplina i želja da svoje telo pažljivo neguje

Foto: Tanjug/AP

Kejt Mos nedavno je viđena na plaži sa svojom ćerkom Lilom, a mnogi ne mogu da odole da ne prokomentarišu njenu figuru u 50. godini.

Kao supermodel, na njen fizički izgled će se uvek obraćati pažnja, i nekako se podrazumeva da će svi obraćati gledati i na koji način se promenio. Ona ne krije na koji način održava zdravu figuru, a to je i podelila u jednom ranijem intervjuu.

Kako navodi, čak i u avionu vodi računa da pije dovoljno vode i da njeno telo i koža budu hidrirani. Takođe, ishrana joj je uglavnom bazirana na lakoj hrani, koja neće opteretiti njen želudac u putu i prvih dana dok je na odmoru.

- Trudim se da se odmah prilagodim vremenskoj zoni i da legnem da spavam u uobičajeno vreme - navodi Kejt, prenosi "DailyMail".

Drugi mini-trikovi, kojima se služi supermodel, odnosi se konkretno na lice.

Svako jutro svoje lice potopi u činiju sa ledenom vodom i komadićima krastavca kako bi umanjila otok na licu pole spavanja. 

Tri puta godišnje, barem na nedelju dana, prati dijetu koja je bazirana na prirodnim sokovima i izblendanom voću. 

- Obožavam to. Telo se pročisti i imate neki nalet energije, tako da se stalno osećate u punoj snazi i kao da možete maraton da istrčite - govori Kejt.

(Ona.rs)