Za 3 nedelje izgubila je 7 kilograma: Ručak od tri sastojka pomogao joj da dovede liniju do savršenstva

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikol priznaje i da je fizički aktivna

Svi oni koji kubure sa viškom kilograma gledaju da pronađu najbrži način kako da ih se otarase. U nedostatku slobodnog vremena za treniranje, pribegavaju promeni ishrane, odnosno nekom posebnom brzom načinu smanjivanju kilograma.

Nekad su to napici, nekad posebna grupa hrane, a jedna korisnica "TikTok"-a podelila je svoje iskustvo kako je za samo tri nedelje uspela da skine sedam kilograma, odnosno šta joj je u tome pomoglo.

Nikol Nedelko je podelila savet kako je uspela da dovede liniju do željenog broja kilograma. Uspeh pripisuje specifičnom ručku koji je jela tokom ove svoje zdravstvene transformacije. Za nju je, kako sama kaže, ovo najdraži obrok.

Šta je ona jela?

U ovaj ručak je ulazilo oko 150 grama mlevenog ćurećeg mesa, isto toliko kinoe, a potom se dodaje povrće po želji.

- Ja sam koristila crni luk, krastavac i crvenu papriku - napisala je Nikol u svom videu na pomenutoj mreži. Takođe, dodaje da, kada je reč o povrću, to može biti bilo koje.

Svemu ovome dodaje caciki preliv, njen predlog je da to bude kašika do dve, ne više. Za nju je ovaj obrok "mali, a zasitan" i pomaže joj da izbegne preterano grickanje tokom popodneva.

Uz sve ovo, Nikol je praktikovala jogu i šetnju koje se nikako ne odriče.

(Ona.rs)