Predstavljeni najkvalitetniji sirevi kompanije Imlek

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na trećem Balkan Cheese Festivalu kompanija Imlek oduševila ljubitelje sira

Kompanija Imlek, regionalni lider mlečne idustrije, učestvovala je na trećoj izložbi autohtonih sireva „Balkan Cheese Festival“.

PRAVI UKUS GRČKE: Novi ukusi Grekos jogurta - višnja i šumsko voće

BALANS + ravnoteža između dobrog fizičkog stanja i osmeha!

Posetiocima je predstavljen širok asortiman sireva ove kompanije, od dobro poznatog Grekosa do noviteta poput Gravijere, Pekorina, Monastira i mnogih drugih.

Imlek je, na festivalu čija je ideja da široj publici ukaže na važnost očuvanja tradicionalnih prehrambenih proizvoda, prikazao sireve koji su tradicionalno na tržištu dugi niz godina i novitete iz mlekare u Makedoniji.

Za pripremu ukusnih specijaliteta od sira bila je zadužena Katy The Cook, koja je gostima dokazala da su Imlek proizvodi neizostavni na svakoj trpezi.

Posetioci festivala imali su priliku da uživaju u ukusu Grekos sira, polutvrdih Imlekovih sireva – Gaude, Edamaca, Iriškog sira, Trapista, Pivničkog sira i tvrdih sireva od kravljeg i ovčijeg mleka – „Pecorina“, Kajmakčalana, Gravijere i Monastira.

(Telegraf.rs)