Tema: Ručak

Starinski recept za pasulj na vodi: Rapsodija ukusa bez kapi ulja

Recept za punjene faširane šnicle iz rerne: Klasik koji osvaja sva čula

Recept za zapečenu boraniju: Jedan sastojak joj daje potpuno drugačiji ukus

Proteinski hleb koji dugo drži sitost: Recept bez jaja i belog brašna

Recept za musaku sa tikvicama: Jelo koje će vam ulepšati vikend

Recept za paradajz punjen pirinčem: Posni obrok u kom će uživati sva čula

Červiš sa piletinom: Starinski recept od kog će vam poći voda na usta

Recept za riblje ćufte u paradajz sosu: Posni ručak u kom će uživati cela porodica

Recept za piletinu sa šampinjonima u kremastom sosu: Jelo u kom će uživati sva čula

Recept za luk punjen mlevenim mesom: Specijalitet koji će vas oboriti s nogu

Recept za pohovanu belu ribu: Domaći beli sos daje joj poseban ukus

Recept za lovačke šnicle u saftu: Sočno meso koje se topi u ustima

Sočni kaneloni sa mlevenim mesom i bešamelom: Ovaj recept je raj za nepca

Recept za pileći gulaš na potpuno drugačiji način: Trik je u načinu serviranja

Recept za začinjeni karfiol iz rerne: Aromatičan i ukusan, probudiće sva čula

Recept za zapečene svinjske šnicle u belom sosu: Sočan zalogaj u kome ćete uživati

Svinjske krmenadle iz rerne, sočne i ukusne: Recept za ručak koji se sam sprema

Tradicionalni recept za ruski boršč: Jelo na kašiku koje će vas ugrejati za tili čas