Telegraf.rs
Ona
Budi jaka
Moda i lepota
Porodica
Fitnes
Putovanja
Recepti
Dom i dekor
Lifestyle
Horoskop
On
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Sve iz rubrike Ona
Tradicionalna srpska torta pravi se od pasulja, a sigurni smo da ništa ukusnije nećete probati
0
16
Recepti
Tost u bojama duge: Napravite klincima ovaj sendvič i nemojte im reći šta je unutra - oduševiće se!
0
4
Recepti
Recept za kojima su "poludele" žene širom sveta: Nikad ukusnija torta od samo 4 sastojka
8
85
Recepti
Prirodni sastojci koji će na najbolji mogući način obogatiti ukus vašeg jela
0
14
Recepti
Okršaj makaronsa protiv vanilica: Koji od ova dva kolača više volite?
8
45
Recepti
Ledene kocke koje volimo od detinjstva: Evo kako da ih napravite brzo i bez mnogo muke
2
59
Recepti
Ostale su vam makarone u frižideru? Nemojte ih bacati, napravite jednu od najukusnijih grčkih pita
5
58
Recepti
Da li znate čemu služi rupa na kašikama za špagete? Ima sjajnu namenu za koju mnogi nisu znali
5
16
Recepti
12 prednosti čudotvorne ishrane u Hilandaru: Evo zašto monasi ovde žive i do 100 godina
7
22
Recepti
Kornet je nastao kada je pekar hitno pritekao u pomoć, a još je luđa priča o nastanku čipsa
0
1
Recepti
Šumadijska gibanica ili nikako drukčije! Tradicionalni srpski recept koji morate imati u kući
0
56
Recepti
Pravi gurmani će vam reći da je užička proja najukusnija od svih u Srbiji, a evo i zašto
4
27
Recepti
Recept star vekovima: Tradicionalna italijanska supa koja je "grejala" i Leonarda da Vinčija
0
20
Recepti
Samo ovako žene iz Italije spremaju neponovljiv sos za bolonjeze
15
111
Recepti
3 saveta iskusnih domaćica: Ako nemate mleko za palačinke, ne morate trčati u prodavnicu
2
2
Recepti
Originalni ruski recept za moskovsku riblju čorbu: Pravi se od ribe koje ima i u Dunavu
0
4
Recepti
Vrsta pasulja koja je mnogo ukusnija od običnog: Kažu da je ovako spremljen pravi orgazam za nepce
5
26
Recepti
Pasta la Vista: Italijanski šef kuhinje kaže da je za savršenu pastu karbonara potrebno 5 sastojaka
1
33
Recepti
Slavite Svetog Luku? Nikad jednostavniji recept za slatkiš zbog kojeg će svi obožavati vašu slavu
1
37
Recepti
Da li znate koja je osnovna razlika između džema i marmelade?
6
16
Recepti
Da li ste se ikada zapitali zašto je 180°C neophodna temperatura za pečenje u rerni?
5
9
Recepti
Bizaran jugoslovenski recept koji se našao u "Velikom narodnom kuvaru" 1983. godine
14
25
Recepti
Odavde dolazi najkvalitetniji šafran: Grčka polja koja se u jesen pretvaraju u ljubičastu magiju
1
4
Recepti
Izgleda da američka pita nije baš američka: Evo odakle zapravo dolazi tradicionalna pita s jabukama
2
16
Recepti
Šnenokle na starinski način: Recept za poslasticu koju volimo od detinjstva
10
70
Recepti
Tradicionalni srpski kolač sa višnjama: Jednostavan je za pripremu, a obožavaju ga sve generacije
4
202
Recepti
Savršena salata iz Rusije koja jača imunitet: Obavezni sastojak je cvekla
0
33
Recepti
Bila je izvrsna glumica, ali i kuvarica: Naučite kako da napravite veknu a la Milena Dravić
1
15
Recepti
Stara planina čuva tajni recept star 7.000 godina: Ne postoji ukusniji srpski hleb od ovog
3
13
Recepti
Zarađuje hiljade i hiljade dolara mesečno, samo zato što ispod kecelje ne nosi apsolutno ništa
31
18
Recepti
Ceo Balkan obožava burek, ali malo ko zna da se njegova originalna verzija pravi baš u Srbiji
19
45
Recepti
Nikad jednostavniji recept za palačinke bez šećera i jaja
0
50
Recepti
Omlet u kesi: Najlakši recept da napravite najukusniji omlet bez prženja u tiganju
0
20
Recepti
Prsio se golišav po kuhinji da je kuvar i po, a onda je izazvao haos
0
0
Recepti
Najbolju picu na svetu pravi Piroćanka: Sonja i njena porodica na testu spajaju Srbiju i Italiju
4
14
Recepti
Prave Kosovke su obavezno morale da znaju recept za ovu drevnu srpsku pitu
15
67
Recepti
Englezi digli ruke od pica i krenuli da prave "mega" kebab od 5.000 kalorija! Rezultat je sjajan
0
3
Recepti
Starinski recept za ratluk od ruže, tradicionalni desert koji su nazivali "zadovoljstvom za grlo“
3
30
Recepti
Pikantna čorba sa slaninicom posle koje nećete poželeti da okusite "glavno jelo"
0
13
741
742
743
744
745
746
747